Mezinárodní výstava 30 amaterských autorů ze Slovenska, České republiky a Luxemburku - Duše na paletě

Výstava jejimž hlavním krédem je, jak již sám název této výstavy říká „Duše na Paletě“ nebo také jinak:  malujeme pro radost  a s duší. Všichni autoři se potkali na sociální síti Facebok ve skupině „Painting atelier group of arts and mazalkovia SK / CZ“ a skutečně mají společmou zálibu, kterou je malování, kreslení no prostě výtvarno ve všech podobách.

Na síti ve veřejné skupině je registrováno k dnešku 942 lidí.  A odtud nebylo daleko k akci. Eda Riedl za ostravskou Galerii Mlejn nabídl duševnímu otci skupiny Ludo Ševčíkovi uspořádání výstavy. Než uběhl necelý rok výstava se zrealizovála. Takže Vy kteří nahlížíte na tvorbu této skupiny na FB máte jedinečnou možnost podívat se  na dílá přímo v originále, seznámit se s jednotlivými autory, kteří budou přítomni na vernisáži v pátek 3 dubna 2015 v 18.00. Výstava se bude konat v období od 3 do 30. dubna 2015 v galerii Mlejn v Ostravě.

Každý autor má k dispozici prostor široký 1,4m od podlahy až ke stropu, předpokládá se umístění 4 děl. Večerem bude hudebně provázet Eva Fareva.

Výstava Duše na palětě - Galerie Mlejn